Translate

TURISME RURAL

La Casanova de Sant Miquel, és un antic mas recentment restaurat per la Diputació de Barcelona i gestionat en règim de concessió administrativa. Aquest allotjament rural ofereix ara als visitants un lloc des d'on poder gaudir de la natura del Parc Natural del Montseny en un ambient tranquil i acollidor. La Casanova de Sant Miquel té capacitat per a 16 persones i ofereix servei d'allotjament en règim de mitja pensió (esmorzar i sopar) en habitacions dobles amb bany o lliteres. A més a més, s'organitzen cursos de temes ambientals i coneixement de la natura: fer pa al forn, energies alternatives, agricultura ecològica, observació astronòmica, etc.
 
 
El Folló, restaurant i allotjament rural de Tagamanent molt a prop de l'urbanització de la Pedralba en un entorn natural molt adient per passar una bona jornada.
 
 
 
Can Grau, és una masia totalment restaurada, dins el Parc Natural del Montseny.
Situada a la vall de Vallcàrquera, entre boscos, feixes amb prats, i la riera del mateix nom que aplega les aigües que s’escolen del Pla de la Calma i el Tagamanent.
 
 
 
L'hostalet de la Merceria, és el resultat de rehabilitar una antiga casa de finals del s. XVII, situada a la plaça Major de Figaró-Montmany, a 40 km. al nord de Barcelona, al Parc Natural del Montseny, Alt Congost
 
 
 
La Morera, és una masia del segle XVII restaurada i equipada per proporcionar-vos una agradable estada.  Habitacions de dues plantes amb bany i calefacció. Cuina de temporada amb productes de la contrada. La Morera està formada per diverses construccions que envolten una lliça comuna, i els camps i boscos on es desenvolupen les tasques pròpies d'una petita explotació ramadera.  A la casa gran trobareu diferents espais comuns: menjador amb llar de foc, sala de jocs, biblioteca, etc. També disposeu de televisor i telèfon per al vostre ús.
 
Les Oliveres, hi trobareu tranquilitat, la remor del silenci, cants d’ocells o esquelles de cabres i bens, i tota mena d’olors del camp, que us desconnectaran de la quotidianitat i us endinsaran en el mon rural, en aquest llogarret que esta situat en un poble molt petit -Samalus- al peu del Montseny amb una església romànica i una historia que data dels ibers (te un poblat)  i un entorn privilegiat i, a 3 km de la Garriga. Casa adaptada i amb possibilitat de transport adaptat concertat.
 
 
 
Les Casetes del Congost és un entorn únic on es respira tranquil.litat i natural al 100% on podreu gaudir-ne d´un petit paradís, per només 33 o 37euros persona/dia.Ací trobareu dos allotjaments. Les masies Cal Músich i Can Pere Moline, són dues edificacions del segle XVII (1682 i 1698), restaurades molt acuradament amb totes les comoditats de casa vostra.
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada